VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

GreekEnglish (United Kingdom)


τρόποι πληρωμής - παράδοσης

E-mail Εκτύπωση

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ

01Κατάθεση ή Έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αρ. Λογαρ. ALPHA BANK:
125-00-2320-003173 
IBAN: GR 22 0140 1250 1250 0232 0003 173 
BIC: CRBAGRAAXXX
Δικαιούχος: ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας. Η απόδειξη κατάθεσης να αποστέλλεται με fax στο 210 4125443 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , έτσι η παραγγελία σας θεωρείται έγκυρη και δρομολογείται.
Για παράδοση την ίδια ημέρα η παραπάνω διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 10:30πμ.


02Πιστωτική κάρτα - Ασφάλειες συναλλαγών

Κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας ALPHA BANK με τις κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS & DINERS. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.
Μέσω αυτού του τρόπου η παραγγελία σας πρέπει να γίνετε μέχρι τις 10:30πμ εάν θέλετε παράδοση την ίδια ημέρα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας (και Κυριακή). 


03Αντικαταβολή
Με αντικαταβολή κατόπιν επικοινωνίας με το ανθοπωλείο μας.

 

04Τηλεφωνική παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία στα τηλέφωνα 210 4170282 & 210 4126754, δίνοντας το όνομα του προϊόντος και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας στείλετε με fax στο 210 4125443 ή με email στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , την φωτοτυπία της πιστωτικής σας κάρτας με υπογραφή (και τις δύο όψεις) καθώς και φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας ώστε να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ότι εξουσιοδοτείτε το ανθοπωλείο S. KOKKINOS για την συναλλαγή της συγκεκριμένης παραγγελίας.

*Σημαντική σημείωση: Όλες οι παραγγελίες συνοδεύονται από απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση που ο πελάτης – εταιρεία επιθυμεί τιμολόγιο, αυτό θα πρέπει να μας το αναγράφει στις παρατηρήσεις της on line παραγγελίας ή να μας το αναφέρει έγκαιρα τηλεφωνικά. Και στις δύο περιπτώσεις απαιτούνται τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας ή του προσώπου που θα εκδοθεί το τιμολόγιο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 Όλα τα παρεχόμενα προϊόντα του e-shop παραδίδονται μόνο σε περιοχές εντός Αθηνών, Πειραιώς και περίχωρων.

 Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από Δευτέρα έως Κυριακή. Από Δευτέρα έως Σάββατο οι ώρες παράδοσης είναι 9:00πμ έως 9:00μμ και Κυριακή από 10:00πμ έως 5:00μμ (εξαιρούνται οι Κυριακές όπου συμπίπτει κάποια μεγάλη γιορτή οπότε ισχύει το ωράριο παράδοσης από 9:00πμ έως 9:00μμ)

 Το ανθοπωλείο μας παραμένει κλειστό όλα τα Σαββατοκύριακα από αρχές Ιουνίου έως τέλη Σεπτεμβρίου. Για παραγγελίες που γίνονται κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων Σαββατοκύριακων η παράδοσή τους θα γίνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, εκτός εάν αυτές ανήκουν στην κατηγορία των ειδικών κατασκευών.

 Οι παραδόσεις γίνονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιβεβαίωσης με τον παραλήπτη για να παραλάβει. Το ανθοπωλείο μας επικοινωνεί με τους παραλήπτες πάντα με τηλέφωνο που αναγνωρίζεται και όχι με απόκρυψη. Σε περίπτωση μη ευρέσεως του παραλήπτη επικοινωνούμε με τον αποστολέα για περαιτέρω πληροφορίες.

 Σε μεγάλες γιορτές (γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ – VALENTINE’S DAY - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ) για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση καλό θα ήταν οι παραγγελίες να δίνονται 1 ημέρα πριν. Παραγγελίες που υποβάλλονται ανήμερα της εορτών θεωρούνται ¨ανοικτές¨ και διατηρούμε το δικαίωμα παράδοσης και μία ημέρα μετά. Εγγυημένη παράδοση για τις συγκεκριμένες ημέρες έχουν όσες παραγγελίες έχουν ληφθεί μέχρι και την παραμονή της εκάστοτε γιορτής. Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα προϊόντα του e-shop εκτός αυτών που είναι ειδικές κατασκευές και στα οποία αναγράφεται πόσες ημέρες πριν πρέπει να γίνει η παραγγελία.

 Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κάποια λουλούδια (ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν όπως pot, βάζο, βάση κλπ.) ή έχει εξαντληθεί το χρώμα του λουλουδιού που επιλέξατε, τότε θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αν η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που παραγγείλατε, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να ζητήσει την συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελία σας.

 Αν σε κάποια περίπτωση ο παραλήπτης δεν δεχθεί να παραλάβει τα λουλούδια του δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας ή να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση χρεώνοντας επιπλέον μεταφορικά (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας).

 Σε περίπτωση που ο παραλήπτης απουσιάζει - παρόλο της τηλεφωνικής συνεννόησης που πάντα προηγείται για την ώρα παράδοσης - η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας. Ενημερώνεστε τηλεφωνικά και είτε παραλαμβάνετε οι ίδιοι το προϊόν από την έδρα μας, ή η παραγγελία σας αποστέλλεται εκ νέου (κατόπιν νέας συνεννόησης με τον παραλήπτη) και χρεώνεστε τα extra έξοδα αποστολής που προκύπτουν.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
- Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 60,00€ είναι μηδενικό (για περιοχές εντός Αθήνας, Πειραιά και περιχώρων).
- Παραγγελίες κάτω των 60,00€ για περιοχές εντός Αθηνών και περιχώρων επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 8,00€.
- Το κόστος αποστολής είναι επίσης μηδενικό και για παραγγελίες κάτω των 60,00€ για περιοχές εντός Πειραιά (τα νησιά του Σαρωνικού, τα Κύθηρα και η περιοχή της Πελοποννήσου με τα Μέθανα και τη Τροιζήνα δεν εξυπηρετούνται).λίστα επιθυμιών

Συνδεθείτε για να δείτε τη λίστα επιθυμιών σας

Σύνδεση - Εγγραφή
Follow Me on Pinterest